Längesen sist..

18 Nov

Oukki doukki, nu har det då åter runnit lite tid genom jättetimglaset…. Jag är lite halvsjuk just nu, tror jag. Har snuva och är helt totalslut i kroppen.

Matias ordnade en överraskningsträff på fredag för oss, och vi spenderade lite tid i Gamla stan. Det  var otroligt romantiskt och mysigt 🙂 Efter det kom Jonna till oss och sen for vi på keikka till Seurahovi och där blev det ju festat.. Och igår var vi hos Hanna och spela spel, det for ganska sent då också.. Lider nog av allt vakande idag..suck.. Det känns på riktigt som om man plötsligt skulle blivit riktigt gammal och känslig för vakande.. Tar såååå länge att återhämta sig..

Har igen lite extra mycket tankar om allt möjligt och är inte nöjd med vårt ätande. Skulle vilja fixa det lite nu innan vi äter oss ner i kärret.. Njae, nå så långt går det inte men vill inte ens att det finns den risken, nånsin mer. Tänkte kanske trolla tillbaka lite inspis att börja väga mej regelbundet igen. Jag har nog gjort det nu och då och det har inte hänt nåt åt något håll,så det är väl positivt. Men jag kunde må bättre, är lite fluffig inombords på nåt sätt 😉 Dessutom känns det som vi igen har fått en fläng av: ”vi ska nog börja äta bättre nu, men vi tar lite till av det här först och sen börjar vi…” Vi vill bort från det, så vi tänkte göra en maffig lchf-matbit till att börja dagen med.
Dagens brunsch: ostbröd fyllt med vitlöksfärskost/philadelphiablandning, rucola, kokt ägg, bacon, majo/dijon/lök blandning och lite gurka och peppar på sidan om 🙂 Mumsfilibabba var ordet!

Jag tror jag behöver lite motivation, påminnelse och medvetenhet om hur bra mitt mående kunde vara. Så jag tänkte om jag skulle läsa lite Kostdoktorns Matrevolution och Jonas Bergqvists Lchf & träning.. Det brukar väcka mej lite! 😀

Tack o hej, imorgon är en ny dag och hoppeligen vaknar en lite piggare och kryare Mixu till måndagen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Blogg - Jonas Bergqvist

en sida om min lchf-färd och min vardag

Helénes baksida

en sida om min lchf-färd och min vardag

LifeZone

Just another WordPress.com site

%d bloggare gillar detta: